Vælg sprog

CORONA VIRUS OG FÆRGETRANSPORT

Ø-kort for færgen Højestene
26. marts 2020 - Signe Møller

CORONA VIRUS OG FÆRGETRANSPORT

I forbindelse med nye anbefalinger vedrørende offentlig transport, gælder følgende for transport med Højestene og Hjortøboen.

Ønsker du at sejle med Højestene eller Hjortøboen skal der bookes plads på forhånd. Book plads her.

Såfremt du ikke har booket plads risikerer du at blive afvist.
Det er ligeledes en mulighed at færgen bliver i havn, hvis der ikke er registeret et sejladsbehov via bookningssystemet.

Der er sat en begrænsning på 20 gående passagerer på Højestene.

Der er sat en begrænsning på 6 gående passagerer på Hjortøboen.

Passagerer der medtages på overfarten i køretøj skal opholde sig i dette eller udendørs på vogndækket og har ikke adgang til færgens indendørs arealer, uanset deres sundhedsmæssige situation.

Hvis du er under mistanke for at være smittebærer henstiller vi, at du inden rejsen med Højestene og Hjortøboen kontakter os på Tlf.: 2128 7938.

Hvis du er under mistanke for at være smittebærer og er i bil, vil du få tilladelse til og påbud om, at være i din bil under overfarten og må således ikke opholde dig i saloner på færgen.

Hvis du er under mistanke for at være smittebærer og er gående vil vi bede dig om ikke at rejse med Højestene og Hjortøboen, da vi ikke har faciliteter, hvor du kan opholde dig isoleret fra andre.

Vi henstiller, at du kontakter sundhedsmyndighederne og beder dem om vejledning og om at organisere transport for dig. 

Vi henstiller at alle passagerer holder afstand til hinanden.

I øvrigt henviser vi til at følge Sundhedsstyrelsens anbefalinger om, hvordan man bør forholde sig i den nuværende situation.